Over Leotex

Doel

Meubels maken van je huis je thuis. Ons doel is om mensen zich thuis te laten voelen: een plek om te genieten en waar je je op je gemak voelt. Onze meubelstoffen dragen daar hun steentje aan bij.

Visie

Onze visie is om de voorkeurspartner te zijn voor de meubelindustrie, die uiteindelijk ook van ieder huis een thuis wil maken.

Missie

Onze missie is om langdurige partnerschappen en samenwerkingen te bouwen met onze klanten en partners, die perfect beantwoorden aan de vraag van de consument en kwaliteit, efficiƫntie en personalisatie garanderen.

Ons doel, visie en missie is net zo toepasbaar op de buitenwereld als op onze eigen bedrijfscultuur. We willen onze medewerkers niet alleen een traject bieden om zich professioneel te ontwikkelen, maar ze zich ook thuis laten voelen op hun werkplek. Het persoonlijk welzijn van onze medewerkers is net zo belangrijk als het welzijn van de eindconsument bij het gebruik van onze stoffen.

Deze filosofie bepaalt ook hoe we omgaan met onze leveranciers en partners en wat we van hen verwachten in hun doen en laten. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden is het gezegde dat de kern vormt van onze werkethiek. Streven naar volledig respect voor anderen. We willen dat iedereen zich thuis kan voelen.

Leotex
Slibbroek 39
5081 NR Hilvarenbeek
Nederland
+31(0)88 5577888
 leotex@leotex.nl

Kantooruren
maandag t/m donderdag 08.00 tot 17.00 uur
vrijdag 08.00 tot 14.30 uur

Magazijnuren laden / lossen
maandag t/m donderdag 08.00 tot 16.30 uur
vrijdag 08.00 tot 14.00 uur